01 01a 02 02a 03

Lesvoorwaarden ELESTRIC


Je bent gestart of gaat binnenkort beginnen met jouw rijopleiding. Hieronder volgt nog wat nadere informatie en lesvoorwaarden.
BELANGRIJK DAT U HET ONDERSTAANDE GOED DOORNEEMT.

 

 1. Probeer op tijd klaar te staan, dus circa 5 à 10 minuten voor het afgesproken tijdstip, de les is normaliter bevestigt per mail na het maken van de afspraak. Via de leerling app kunt u ook alles terug vinden.
 2. Mocht de instructeur door omstandigheden met de voorgaande les uitlopen, dan gaat dit niet ten koste van uw les. De tijd wordt gewoon ingehaald. Mocht u hierdoor in de problemen komen met een afspraak na de rijles, dan moet u dit aangeven zodat naar een passende oplossing kan worden gezocht.
 3. Wanneer u een les af moet zeggen, doe dit dan minimaal 24 uur voor het afgesproken tijdstip (ook in het weekend). Bij voorkeur via WhatsApp liefst direct bij de betreffende instructeur, er worden dan geen kosten berekend.
 4. Les pakketten kunt u per factuur voldoen, deze ontvangt u normaliter per mail. In de pakketten is een korting per lesuur berekend daarom gelden er hiervoor geen termijnbetalingen.
 5. Lespakketten en examengelden die eenmaal zijn voldaan worden alleen onder stringente voorwaarden geretourneerd. (wordt beoordeeld door de rijschool)
 6. De tarieven kunnen tussentijds aangepast worden. Dat wordt tijdig aan u kenbaar gemaakt.
 7. Gebruik van geneesmiddelen of stoffen die de rijvaardigheid beïnvloeden zijn niet toegestaan, wanneer bij aanvang van de les door de instructeur wordt geconstateerd dat u onder invloed van drank of een andere stof bent wordt de les afgebroken en worden er 2 lesuren in rekening gebracht.
 8. Indien u momenteel of in het verleden onder medische begeleiding bent of bent geweest, informeer de instructeur dan op tijd, i.v.m. het tijdig toetsen van de gegevens door het CBR middels een Eigen Verklaring.
 9. Indien u in het bezit bent van een identiteits bewijs, zorg dan dat u dit kunt tonen bij alle praktijklessen en CBR examens (o.a. politiecontrole).
 10. U moet de rijschool digitaal machtigen met uw DigiD code om examens te kunnen reserveren bij het CBR, het rijschool nummer 1672U7 vindt u ook op de contactpagina van de site, in het linker menu ziet u een CBR banner, klik die maar aan.
 11. Tevens moet u voor de aanvraag van een praktijk examen een Eigen Verklaring invullen, dit is mogelijk middels de site van het CBR. U kunt ook aangeven dat de rijschool dit digitaal bij de eerste aanvraag voor u verwerkt.

 

 

 

  

 


Elestric Autorijschool
info@elestric.nl

Telefoon: 0183-405758

Mobiel:    0620-131573